miercuri, 7 ianuarie 2009

O ştire

Pe un post tv, acum vreo 3 zile, văd un mic scandal: o gaşcă de studenţi bucureşteni are tupeul să negocieze o vacanţă de câteva zile cu un posesor de pensiune la Gura Humorului. Studenţii au avut tupeul să ceară o reducere că erau 22 de inşi şi o clauză mai specială, ora check-out-ului să fie ora 0 (zero) în ziua ieşirii deoarece trenul lor pleca la ora 23:30. Proprietarul a acceptat şi s-au semnat contractele. Studenţii au plătit şi s-au prezentat la ora stabilită în contract. Şi-au primit camerele şi s-au cam pus pe petrecut că de-aia s-a inventat studenţia, şi mai ales, vacanţele.
În pensiune nu funcţiona căldura şi nici apa caldă. În Bucovina, în zona aia, în ianuarie, temperaturile sunt generoase dacă arată -10… e cald.
Studenţii, tineri şi zglobii fiind, s-au încălzit cu cele studenţeşti, alcoale şi alte alea.
A doua zi cam aveau şi ei nevoie de căldurică şi apă caldă. I-au cerut patronului.
Din acel moment patronul şi-a dat arama pe faţă: studenţii nu erau clienţi, erau duşmani, iar el se afla în stare de asediu. A cedat şi le-a dat ceva căldură vreo 2 zile.
În ziua plecării i-a scos în stradă la ora 18 cu toate că în contract scria clar ora 00:00.
Gunoiul trebuia să plece cu nevasta la o petrecere şi n-avea chef să mai stea ăia câteva ceasuri…
I-a acuzat de oarece distrugeri în pensiune şi înainte de a discuta amiabil le-a zis să se care repede şi să-şi facă câte o CRUCE MAAAAAARE că au scăpat aşa… doar evacuaţi… puteau fi bătuţi rău sau…
Un flăcău dintre studenţi zicea cu vocea tremurată la tv că boul ăla i-a ameninţat cu moartea. Pe banii lor! Plătiţi în avans…


Nu trebuiau să-i dea foc la şandrama?
Autorităţile oricum nu fac nimic…

Niciun comentariu: