luni, 22 decembrie 2008

revoluţia

Azi am văzut o întâmplare care m-a buimăcit şi m-a siderat în acelaşi timp:

La comemorarea martirilor revoluţiei un nenorocit de moş de 78 de ani s-a găsit să arunce cu un ou în nea Ion Iliescu. Întâmplarea face ca ambii să aibă câte 78 de anişori însă moşoteiul agresor arăta cu vreo 20 de ani mai bătrâior decât nea Ion. Era şi firesc deoarece moşul băgase vreo 17 ani de pârnaie politică. Nu mai e cazul să zic eu aici motivele…
În apărarea lu nea Ion care ar fi putut accepta trânta dreaptă cu un combatant din acelaşi leat au sărit nişte miliţieni sepepişti cât malu şi au imobilizat fiara aia de moş de 1,60 metri care d-abia mai mergea pe picioarele lui. Atentatorul a fost predat unor jăndari care l-au dus pe sus la secţia de miliţie pe teritoriul căreia se întâmplase infracţiunea. Pachet!
Un ofiţer de miliţie încliftat regulamentar în ţoalele statului ne-a rânjit cinic în jurul orei 11am la tv şi ne-a explicat ce va păţi moşu… în mărinimia miliţiei moşu nu va primi decât cel mult un avertisment, nemernicul! La ştirile de la ora 19 aflu că de fapt nemernicul de hodorog a primit o amendă de 200 de lei.
Nu sunt mulţumit!
Vreau ca moşu să mai facă 17 ani, sau nu, 1.700 de ani de pârnaie.

Sper să-mi daţi dreptate!

2 comentarii:

Andox spunea...

Pacat ca oul a fost de gaina si nu de strut.

gogoroiu spunea...

hehe...
păcat că oul nu a fost un glonţ.
şi şi mai păcat ca a fost ieri şi nu acum 19 ani.